Stucwerk buiten

Nieuwbouw, maar ook oude buitengevels met scheuren of afgebrokkelde stukken kunnen onze stukadoors weer herstellen zodat het weer nieuw lijkt, er zijn hierin vele verschillende soorten afwerkingsmogelijkheden. Diverse soorten sierpleisters van uiterst hoogwaardige kwaliteit kunnen prima worden gebruikt ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden.

Gevelstuc of buitenstucwerk

Onze sierpleisters hebben een hoge elasticiteit en een uitstekende ademende werking, waardoor ze bestand zijn tegen hitte en vorst. Dit soort monolithische (naadloze) gevelafwerking wordt ook wel als gevelstuc of buitenstuc aangeduid.

Goed onderhoud geeft jaren plezier

Bij goed onderhoud van een gestucte buitengevel is voor de afwerking een levensduur van tientallen jaren realistisch. Ook voor buiten sierpleisters geldt dat vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar is. Deze kleuren worden bereid met uitsluitend natuurlijke pigmenten. Desgewenst is het mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleisters aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel.

Neem hier contact op of bekijk onze andere diensten.